Обеци „Хармония“ с изумруд

G18
В наличност
980.00 BGN

Обеци „Хармония“ с изумруд

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, естествен изумруд

Описание

Нежни обици с изумруд, изработени от 14К злато.

Символика

Изумрудът заедно с диаманта, рубина и сапфира е сред четирите скъпоценни камъка - всички останали са полускъпоценни. Камъкът ще подчертае ярката красота и романтичното очарование на жените, както и ще добави елегантност и достойнство у мъжете.

Наричат изумруда “камък на дълголетието и безсмъртието”, тъй като дарява със спокойствие и хармонизира ума и душата. Балансиращата енергия на изумруда може да Ви помогне да неутрализирате негативните емоции, стреса и напрежението. 

Камъкът влияе успокояващо на нервната система, избистря ума и засилва интуицията Ви. В моменти на трудност изумрудът ще Ви насърчи да приемете случващото се по-леко. Изумрудът се смята и за камък на хладнокръвието и ще Ви мотивира да вървите по своя път уверени и със силно сърце. 

Вибрациите на камъка резонират с енергиите на любовта и надеждата. Спомага за укрепване на връзката и насърчава откровеността.

Изумрудът изчиства организма от негативни сили и влияния. Действа релаксиращо на цялото Ви тяло и помага да отворите сърцето си, за да приемете в него доброто, което предстои. 

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram