Благословията на коените

Благословията на коените

[ P03 ]

Цена: 890 лв.

злато14К, сребро 925, ръчно изплетен синджир

Автентичен Кабала амулет, изработен под формата на сребърна монета, ръчно изписана с благословии. Опасващият монетата обръч е гравиран с изящни орнаменти и в него има поставен древен златен мистичен символ. Детайлите са захванати със златен щифт към старинен окачвач.

Надписът е изпълнен в шрифт Раши - изключителен стар шрифт, датиращ от XV век. Разработен е в типографиите на Венеция и е използван предимно в коментарите към Библията и Талмуда. Шрифтът носи името на средновековния еврейски учен Раши, живял във Франция.

Това е мощна блогословия за мир и хармония. Коените са потомци на Аарон, по-големия брат на Мойсей. Аарон е първият първосвещеник, основател на рода на еврейските свещенослужители коените. Именно в негова чест те благославят народа с пожелание за мир. Аарон е въдворявал мир навсякъде, където срещал раздор и вражда.

Библия, Стар завет, Числа, 6:24 – 26

„Да те благослови Господ и да те опази!”

В първия стих се дава пожелание  за материални богатства и успехи. Укрепвайки финансовото си положение, ние се подсигуряваме и във всички останали сфери, пряко зависещи от него.

„Да погледне милостно към тебе Господ със светлото Си лице и да те помилува!”

Вторият стих е благословия за духовни блага – знание, разбиране, мъдрост.

„Да обърне Господ към тебе лицето Си и да ти даде мир!”

Третият стих е кулминация на двата предишни стиха – ние желаем материални и духовни блага с цел да се приближим до Твореца, което е  най-голямата  благословия, благословия за добродетел и мир.

Амулетът ще ви позволи да реализирате всичките си планове и ще ви отведе до върха на славата по оптималния път. Напълнете живота си с хармония и щастие!

Безплатна доставка за страната!

На този етап доставяме амулетите само на територията на България.

Идеите и дизайнът са съсредоточени в ограничен брой бутикови амулети и талисмани, които са неповтаряеми и притежават авторския печат на Sefira Gallery. Прецизната ръчна изработка на моделите изисква от една до две седмици за доставка при изчерпване на даден артикул.