Архангел Уриел - носителят на "Божията Светлина"

Символ на късмета, благоденствието и успеха. Върху ключа е гравирано името на архангел Уриел – носителят на светлината.

Енергията му озарява и подсилва всички аспекти на живота и работата ни, стимулира самоусъвършенстването, намирането на сродна душа и укрепването на връзката.В ключа присъстват 5-те метала.

За архангел Уриел се говори от много отдавна в историята, името Уриел означава “Божествената Светлина” или огънят Божии. Съществува представата, че именно той е дал кабалистичните знания на хората - ключа към мистичното тълкуване на Писанието. Архангел Уриел е Светлината на хармонията. Във всеки конфликт ще внесе лекота и ще разсее напрежението, ще ви облее със светлина и любов. Мисията и ролята му са добре описани в книгата Откровение – той е представен като регент на Слънцето. Уриел е духът на спасението и мира, просветител на помрачените. Той е нежен, но силен, винаги идва на помощ, дарява мир и спокойствие на нуждаещите се. Премахва болките и травмите от миналото. Помага на хората, които не умеят да дават или получават. Негова мисия е да ви помогне да постигнете стабилност и да се освободите от напрежението. Ако сте открити към неговата помощ, той ще бъде до вас на мига. Той е могъщ да ви организира и мотивира. Познава миналото и бъдещето и е готов да ви помогне да извлечете максималното от всяка възможност. Ако се обърнете към Бог, Уриел, като всеки архангел, ще долети със скоростта на светлината от всяко място на вселената. Именно поради това той няма ограничението да бъде на много места едновременно. Неговата отговорност е да ви помогне да бъдете най-добрата версия на себе си, за да сте блестящ във всяко нещо, което се наемате да вършите. Призовавайте Архангел Уриел , когато чувствате, че сте останали без вдъхновение, без идеи, че сте загубили Божията Светлина в своя живот.

Небесен чин: Серафим
Небесна титла: Ангел на спасението
Мисия: Оказване на помощ
Цвят: Индиго и оловносиньо
Основна задача: Интуиция и мъдрост; емоционалната интелигентност на човека
Сетиво: шестото чувство
Аромат: зюмбюл, теменуга, здравец

Топаз

Топазът е наричан "светият камък", съживява ума, помага да се концентрираме, да преминем през препятствията и трудностите. Синият му цвят символизира сила и могъщество. Камъкът е свързан с истината и със способността за прошка. Символ на щастие, целомъдрие, истинско приятелство и надежда. Помага на носещият го да намери целта в живота си, внася яснота в мислите, чувствата и действията. Топазът активира космическото съзнание. Премахва застояли енергии, насочва силата на организма в тези места, където е най-необходима и помага за освобождаване на напрежението, насърчава чувството на радост и щастие. Има лечебни способности, свързани с физическото и духовното обновление. Помага да намерим най-точното решение във всяка ситуация, без да губим време. Прекрасен талисман, който помага за решаване на проблеми и конфликтни ситуации. Бижутата с топаз помагат за духовното израстване.

Архангел Уриел - носителят на "Божията Светлина" Архангел Уриел - носителят на "Божията Светлина"
0

сребро 925, злато 14К, топаз Красиво изработен старинен ключ, символ на късмета, благоденствието .....