Пръстен на цар Соломон

R28
В наличност
485.00 BGN

Пръстен на цар Соломон

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, сребро 925

Описание

Красив амулет с ръчно оформени златни релефни детайли с легендарния цитат: „Това ще отмине. И това ще отмине.“. Върху ринга от сребро е изписан и библейският цитат: „Господ ще прати Своята Милост и Своята Истина“ (Псалми, 56:4) 

Амулетът дарява притежателя си с практичност, пресметливост, всестранни умения и харизма. Тези качества и мощната подкрепа на кодовете и цитатите, изписани на него, ще Ви извоюват уважение и авторитет в очите на околните. Пръстенът ще Ви позволи да реализирате всичките си планове и ще ви отведе до върха на славата по оптималния и лек път.

За изписването на надписа са използвани шрифтовете Раши и Левант.

Раши е древен шрифт, датиращ от XV век, носещ името на средновековния еврейски учен, живял във Франция. Разработен е в типографиите на Венеция и е използван предимно в коментарите към Библията. 

Левант е сравнително млад графичен шрифт, разработен през 2004 г.

Кабала код и символика

Код за намиране на верния път: Духовен компас

Това Име, като компас, ми показва моята духовна посока. С всяка следваща крачка и всеки изживян момент усещам все по-голям комфорт, сигурност и все по-ясно чувство за посока. Връщам се на верния път.

Код за благодарност: Как да запазим това, което имаме, и да получим повече

Благодарност и оценяване. Чрез това Име в мен се събуждат тези благородни качества. Обзет от тях, се радвам на всички дарове и благословии в живота си. Когато истински ценим всичко, ние се чувстваме сякаш притежаваме всичко. И точно тогава ни е позволено наистина да имаме всичко!

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram