Колие с пурпурен аметист

C07P
В наличност
695.00 BGN

Колие с пурпурен аметист

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, естествен аметист

Описание

Нежно колие с красив амазонит под формата на двойна пирамида, през която минава нежен 14К златен синджир с детайл, на който е изписан код Против стрес и негативна енергия.

Кабала код и символика

Aметистът е известен с това, че внася усещане за спокойствие и яснота в нашия хаотичен свят. Тези, които го държат близо до себе си, ще открият, че се чувстват успокоени, заземени и омиротворени по един наистина въздействащ начин. Тъй като аметистът концентрира емоциите, той може да бъде прекрасен помощник на тези, които страдат от непреодолими емоции, свързани със скръб, загуба и всички нюанси на тъгата. 

Аметистът противодейства навсякъде, където енергията е негативна или хаотична, успокоява претоварения и стресиран ум.

Аметистът ни напомня, че в духовността също има баланс и че духовното пробуждане настъпва тогава, когато разпознаем тъмнината и се научим да я почитаме без да я задържаме завинаги в сърцето си.

Код Против стрес и негативна енергия: Да освободим напрежението

Пречистващата Светлина разпръсква тъмните сили и обезврежда негативните влияния, скрити наоколо и особено онези, скрити в мен. Балансът и позитивната енергия захранват моята същност и заобикалящия ме свят. 

Според Кабала всички имаме духовно енергийно поле, което се простира на малко повече от седем стъпки от телата ни. Въпреки че не можем да видим това поле, то е толкова истинско, колкото невидимите атоми във въздуха, и толкова неоспоримо и влиятелно, колкото притегателната сила на гравитацията. Когато това поле е заредено с отрицателна или стресираща енергия от външни фактори като негативни хора и места, ние страдаме от тъга, стрес, враждебност, страх и несигурност. Или просто се чувстваме нещастни.

Това Име балансира енергията, която обгръща тялото ни, насърчава спокойствието и душевния мир, редуцира емоционалния стрес и неутрализира всички отрицателни сили и енергии.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram