Архангел Гавриил „Господ – моя сила”

G380
В наличност
2100.00 BGN

Архангел Гавриил „Господ – моя сила”

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, рубин

Описание

Кабала амулет във формата на ключ с вградена въртяща се сфера и ръчно направени старинни детайли с изписани на тях символите на Архангел Гавриил. Върху ключа е изписана благословия за защита: „Господ ще те пази от всяко зло; Ще пази душата ти.” (Псалми, 121:7), също и две от 72-те Имена на Бог – за плодородие и за ангелска закрила.

Талисманът регулира хормоналния баланс, стимулира детеродната функция, помага по време на менопауза. Облекчава състоянието на мъка, помага за преодоляване на страховете. Увеличава творческия потенциал, пробужда радостта и ободрява духа. Изгражда хармонични отношения с другите и е извор на просперитет и материално благополучие.

Долната част на ключа е оформена като буквата Пей (פ), като празната ѝ част същевременно образува буквата Бет (ב). Буквата Пей символизира Творението, а Бет - Речта на Бог. Цялостната символика на двете букви е създаването на Вселената чрез Словото на Бог.

Символика

Небесен чин: Серафим
Небесна титла: Ангел на милосърдието
Мисия: Благовещение
Цвят: Праскова

Архангел Гавриил (на иврит „Сила Божия”) е почитан като вестител, на който е отредена съществена роля. В християнството той се свързва най-вече с Благовещението (Лука, 1:26-31; Матей, 1:18-25). Затова един от символите, с които е изобразяван, е цъфналата лилия – символ на чистотата и непорочността на Дева Мария. Архангел Гавриил покровителства дългоочакваната бременност, нормалното ѝ протичане, както и раждането. 

Архангел Гавриил ще се яви чрез интуицията Ви, чрез вътрешния Ви глас - ще усетите неговата помощ и напътствие да вземете правилните решения. Неговото мълчаливо присъствие ще Ви каже много и ще се чувствате щастливи. 

Ден: бди над родените в понеделник
Основна задача: Душевното равновесие (емоционалният баланс) на човека
Усещане: Вкус
Аромат: Жасмин, роза, сандалово дърво
Предложения за олтар: свещ с аромат на праскова - за сладост; огледало с форма на сърце, за да отразява обратно любовта; личен бележник с цвят праскова; розово- прасковена морска звезда за орнамент (украшение); кехлибарен пръстен (или колие), жълт топаз; парфюм жасмин; парче коприна с цвят слонова кост или праскова.

Изписаните две от 72-те Имена на Бог са:

Код Влияние на ангелите: Чрез това Име получавам достъп до света на ангелите. Мога да се избавя от отрицателните духове и негативното им влияние върху моя живот и да засиля подкрепата и помощта на положителните ангели.

Код Плодородие: Изобилие и плодородие изпълват цялата ми същност. Силата на съзиданието и раждането идва при мен. С това Име също така медитирам и за онези, които искат да създадат семейство.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram