Колие „Тихият камък“ с амазонит

C07
В наличност
695.00 BGN

Колие „Тихият камък“ с амазонит

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, естествен амазонит

Описание

Нежно колие с красив амазонит под формата на двойна пирамида, през която минава нежен 14К златен синджир с детайл, на който е изписан код Против стрес и негативна енергия.

Кабала код и символика

Амазонитът е удобен и тих камък, който може да бъде носен от всеки. Успокоява нервната система и  облекчава тревожността като укрепва всички енергийни потоци на тялото. Камъкът усилва положителните вибрации и създава добро настроение.

Амазонитът е камък на хармоничните любовни отношения, тъй като подобрява комуникацията и заздравява връзката, дарявайки я със стабилност и сигурност. 

Код Против стрес и негативна енергия: Да освободим напрежението

Пречистващата Светлина разпръсква тъмните сили и обезврежда негативните влияния, скрити наоколо и особено онези, скрити в мен. Балансът и позитивната енергия захранват моята същност и заобикалящия ме свят. 

Според Кабала всички имаме духовно енергийно поле, което се простира на малко повече от седем стъпки от телата ни. Въпреки че не можем да видим това поле, то е толкова истинско, колкото невидимите атоми във въздуха, и толкова неоспоримо и влиятелно, колкото притегателната сила на гравитацията. Когато това поле е заредено с отрицателна или стресираща енергия от външни фактори като негативни хора и места, ние страдаме от тъга, стрес, враждебност, страх и несигурност. Или просто се чувстваме нещастни.

Това Име балансира енергията, която обгръща тялото ни, насърчава спокойствието и душевния мир, редуцира емоционалния стрес и неутрализира всички отрицателни сили и енергии.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram