Пръстен „72 Имена – технология за душата”

RG72
В наличност
490.00 BGN

Пръстен „72 Имена – технология за душата”

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, сребро 925

Описание

Ръчно изработен модел под формата на автентична монета, красиво изписан със 72-те Имена на Твореца. За направата на този пръстен сме повлияни от културното наследство на траките. 

За изписването на надписа е използван древният шрифт Раши, датиращ от XV век, носещ името на средновековния еврейски учен, живял във Франция. Разработен е в типографиите на Венеция и е използван предимно в коментарите към Библията.

Носенето на този Кабала амулет Ви зарежда с голяма енергия и благотворните сили, от които толкова се нуждаем.

Кабала код и символика

Преди повече от 2000 години в свещената книга "Зоар" е била изписана древна система от кодове, наситена с могъща енергийна сила. През вековете, за съществуването ѝ са знаели само малък брой кабалисти, на които е било известно, че когато дойде време, тя ще бъде разкрита пред човечеството.

Тази система от кодове се нарича "72-те Имена на Бог". Това не са имена в буквалния смисъл, а 72 комбинации, съставени от буквите на еврейската азбука. Тези трибуквени кодове са ангелски сили или енергийни единици, които образуват духовно единство. Изписани в точната последователност, те са отлично средство за привличане на позитивни промени в живота.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram