Пръстен "Атлантис"

AG10
В наличност
1295.00 BGN

Пръстен "Атлантис"

Безплатна доставка за България

Материал

злато 18к, сребро 925

Описание

Изключително сложен за изработка пръстен от сребро - метал, който осигурява спокойствие и търпение, и от злато - метал на активността и динамиката.

Символика

Тайственият „Атлантис” е намерен през 1860 г. от маркиз Д’Агран в Долината на царете в Египет, с подробни указания за изработката и предназначението му. Според Д’Агран, находката произхожда от изчезналата земя Атлантида.

„Атлантис” генерира вълни от положителна енергия и защитава притежателя си от отрицателни въздействия. Интересен факт е, че Хауърд Картър, единственият оцелял от изследователската експедиция на гробницата на Тутанкамон, е носел подобен пръстен.

„Атлантис” не е кабалистичен амулет, а мистичен талисман, заключил в себе си силна енергия. Привлича в живота Ви успех, финансово благополучие, здраве и любов, защитава от лоши влияния, изостря интуицията и ума, развива духовността. В пръстена са вплетени шест пирамиди, привличащи космическа енергия, която след това се влива в знака на безкрайността, а ненужната енергия напуска през два отвора.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram