Медальон “Благоденствие и здраве”

H010
В наличност
380.00 BGN

Медальон “Благоденствие и здраве”

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14k, сребро 925

Описание

Ръчно изработено Кабала колие, повлияно от източните мистични артефакти. Колие във формата на старинни монети с две лица, красиво изписани с кодове и цитати, с оформена в средата длан – Хамса. На златната монета е изписан библейски цитат от Псалмите на цар Давид: „Да ти даде Господ каквото ти сърце желае, и всички твои намерения да изпълни“ (Псалми, 19:5). 

На сребърната монета е изрисуван източен етномотив и е изписана петата буква от еврейската азбука, обозначаваща четирибуквеното непроизносимо Име на Твореца и символизираща Божия дъх, разкриване и светлина. 

Хамса е символ на ръката на Венера (Афродита), ръката на Мириам (сестрата на Мойсей и Аарон), ръката на Фатима (дъщерята на пророка Мохамед). Отворената длан се среща в редица артефакти от световното културно наследство. В България символът може да бъде видян изобразен в древните тракийски светилища. 

Хамса защитава от негативна енергия и Ви дарява със здраве, щастие и късмет. 

Кабала код и символика

Код срещу лошо влияние: Защита от „лошо око“

Способността ми да въздействам на другите с лошо око се свежда до нула. Щит от положителна енергия ме обгражда и ме пази от недоброжелателни и завистливи погледи, както и от лошите намерения на другите хора.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram