За нас

06.2011

Sefira Gallery заема достойно мястото си като първия бутик за Кабала бижута в България. Бутикът се намира в сърцето на столицата, в една от емблематичните сгради на Стара София, което отговаря на духовния заряд, посланията на Кабала бижутата и връзката им с минало и бъдеще.

Брандът създава, селекционира и представя за вас бижута, които са амулети, наситени с история и символика, изпълнени с идейния заряд и тайнството на Кабала. Нашата цел е да съберем изискания дизайн, прецизната ръчна изработка на моделите и силата на Кабала в амулетите, които закрилят, енергийно зареждат и разширяват духовния хоризонт.

Извивките и линиите на всяка буква носят мистична сила, която е древна система за постигането на истинско преображение – емоционално, духовно, финансово и творческо – във всяка област на живота ви в реалния свят. Не е необходимо да знаете иврит. Мъдростта на Кабала е отвъд религия и раса.

От първата скица до финалното полиране, амулетите се създават с много внимание и прецизен ръчен труд. Екипът ни се състои от професионалисти в дадените области, изискващи се от цялостния процес на направата на амулетите. Моделите на бутика са вдъхновени от различни етно култури и повлияни от световни археологически артефакти. Амулетите са красиво изписани на иврит със свещени текстове на древните мистици, библейски псалми и са допълнени от 72 Имена на Твореца.

Ако се питате, как да изберете своя амулет, отворете сетивата си, той сам ще ви призове, и това няма да е случайност или съвпадение.