Колие „Архангел Михаил"

G29
В наличност
2350.00 BGN

Колие „Архангел Михаил"

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14к, бял сапфир

Описание

Изключителен ръчно изработен модел, който е с изящно оформени релефни изображения на детайли от Архангел Михаил. Ангелските криле са красив златен детайл на старинна двулицева златна монета, в горния край на която има щифт, изработен като автентичен окачвач.

От едната страна в монетата е инкрустирана златна каса с бял сапфир и е красиво изписана с библейски цитат: „Защото ще заповяда на Ангелите Си за тебе, да те опазват във всички твои пътища” (Псалми, 91:11)

Кабала код и символика

Архангел Михаил е дясната ръка на Бог и основната му задача е да Ви закриля и защитава от нисши енергии, като премахва страха и стреса. Архангел Михаил е ангажиран да следи всеки от нас да разгърне своя пълен духовен потенциал, както е предвидено от Бога. Той се смята за един от най-великите ангели и територията му за действие включва всичко на Земята. Понятието "архангел" на гръцки език означава "великият вестител на Бог". На древноеврейски и вавилонски език името му означава "подобен на Бог".

В Библията е наричан още "великият княз". Неговият най-голям дар за нас е енергията, която ни предава: огромна положителна сила, която дава мир, любов и красота в живота. Той ще направи всичко възможно да защитава пътя ни: чрез премахване на злото и препятствията той ще ни помага да държим вярната посока. Неговото присъствие е лесно да се усети, като просто прецените духовния си растеж. Ако сте забелязали стремителен духовен напредък за кратък период от време, ако възможностите да се развивате духовно се появяват пред вас като голям пътен знак или ако гладът ви за духовно знание се е увеличил, можете да бъдете сигурни, че това е усърдната работа на архангел Михаил. Той е ангажиран с вас и вашата духовна съдба, защото това е основната му мисия. Михаил е истински духовен воин; този, когото трябва да призовете, когато предизвикателството изглежда твърде голямо за да се справите сами. Доставете му удоволствието да ви спаси. Отворете сърцето си и душата си за неговата огромна сила и мощ. Божието присъствие цари мощно в неговия дух. Ако имате сложен житейски казус и не успявате да намерите вярното му решение, обърнете се за съвет – като изречете името на Архангел Михаил – и той непременно ще ви изведе през тръните към звездите. С носенето на ключа с лекота ще преминете през огън и вода. Постигнете целите си с минимален разход на енергия, като минавате по най-краткия път. Няма ситуации без изход!

Колието на Архангел Михаил е Кабала амулет, който ви предпазва от нежелателна енергия и заболявания, както и талисман, привличащ положителни влияния в живота ви и укрепващ определени качества в характера ви.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram