Пръстен „Могъществото на просперитета”

R05
В наличност
390.00 BGN

Пръстен „Могъществото на просперитета”

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, сребро 925, брилянт

Описание

Този красив Кабала амулет е с оригинален дизайн на Sefira. Върху сребърната халка е изписан цитат от кабалистичен трактат и четири от 72-те Имена на Твореца. 

Този Кабала амулет помага неизменно на притежателя си и привлича към него късмет във всички сфери на живота: финанси, здраве, любов и интелект.

В основата на пръстена е поставен златен детайл, наподобяващ глава на старинен дърводелски гвоздей. Според вярванията на много култури, гвоздеите притежават силатa да сближават противоречащи си реалности, като огъня и водата или духа и материята. Върху сребърния ринг в златен детайл е инкрустиран нежен брилянт, който дарява на притежателя си чар и увереност.

Цитат от кабалистичен трактат: „Благослови ме с изобилие, почести и успех.“

Кабала код и символика

Код срещу лошо влияние: Защита от „лошо око“

Способността ми да въздействам на другите с лошо око се свежда до нула. Щит от положителна енергия ме обгражда и ме пази от недоброжелателни и завистливи погледи, както и от лошите намерения на другите хора.

Код за материален успех: Силата на благополучието 

Признавам, че Светлината на Твореца е истинският източник на просперитета и материалното благополучие. Чрез това Име призовавам силата и благосъстоянието, и моля Твореца да ми помогне да запазя онова, което притежавам, когато изобилието дойде в живота ми.

Код за здраве и изцеление: Медитация за нас и за другите

Поемам пълна отговорност за сегашното си състояние и силата на това Име пробужда в мен Светлината на Твореца, за да ме изцели на най-дълбоко ниво. Тъй като енергията на изцелението минава през мен, за да помогна на другите, аз самият също получавам ползите. Колкото повече давам, толкова повече получавам. 

Код за безусловна любов: Как да пробудим любов, особено когато не го целим

Подобното привлича подобно! Когато подражавам на Твореца в любовта му към цялото човечество, привличам любовта в собствения си живот и изграждам хармонични отношения с хората около мен. Нещо повече, чрез любовта аз прогонвам мрака от себе си. С този код пробуждам любовта към своя партньор, приятели, семейство, но и към самия себе си - все пак можем да споделяме само онова, което притежаваме. 

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram