Пръстенът на Архангел Гавриил

RG38
В наличност
460.00 BGN

Пръстенът на Архангел Гавриил

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, сребро 925

Описание

Красив пръстен с въртящ се златен ринг с изписани на него символите на Архангел Гавриил. Върху пръстена е изписана благословия за защита: „Господ ще те пази от всяко зло; Ще пази душата ти.” (Псалми, 121:7).

Талисманът регулира хормоналния баланс, стимулира детеродната функция, помага по време на менопауза. Облекчава състоянието на мъка, помага за преодоляване на страховете. Увеличава творческия потенциал, пробужда радостта и ободрява духа. Изгражда хармонични отношения с другите и е извор на просперитет и материално благополучие.

Символика

Небесен чин: Серафим
Небесна титла: Ангел на милосърдието
Мисия: Благовещение
Цвят: Праскова

Архангел Гавриил (на иврит „Сила Божия”) е почитан като вестител, на който е отредена съществена роля. В християнството той се свързва най-вече с Благовещението (Лука, 1:26-31; Матей, 1:18-25). Затова един от символите, с които е изобразяван, е цъфналата лилия – символ на чистотата и непорочността на Дева Мария. Архангел Гавриил покровителства дългоочакваната бременност, нормалното ѝ протичане, както и раждането. 

Архангел Гавриил ще се яви чрез интуицията Ви, чрез вътрешния Ви глас - ще усетите неговата помощ и напътствие да вземете правилните решения. Неговото мълчаливо присъствие ще Ви каже много и ще се чувствате щастливи. 

Ден: бди над родените в понеделник
Основна задача: Душевното равновесие (емоционалният баланс) на човека
Усещане: Вкус
Аромат: Жасмин, роза, сандалово дърво
Предложения за олтар: свещ с аромат на праскова - за сладост; огледало с форма на сърце, за да отразява обратно любовта; личен бележник с цвят праскова; розово- прасковена морска звезда за орнамент (украшение); кехлибарен пръстен (или колие), жълт топаз; парфюм жасмин; парче коприна с цвят слонова кост или праскова.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram