Пътят на успеха

RG44
В наличност
890.00 BGN

Пътят на успеха

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, сребро 925, брилянт

Описание

Красиво изработен Кабала амулет, символ на силата на успеха.

Пръстенът е съставен от два сребърни ринга. Разгадаете ли пъзела, пръстенът ще се разтвори и ще откриете изписани 3 кода от 72-те Имена на Бог и библейски цитат: “Всичко, що върши, ще успее” от Псалмите на цар Давид (Псалми 1:3). 

Този стих е послание за духовен просперитет, сигурност и светъл житейски път. Ето защо амулетът е с ръчно гравирани орнаменти с инкрустирани в тях брилиянти, наподобяващи озарени от светлина жизнени пътеки, по които стъпваме уверено и леко. 

Носенето на този пръстен ще донесе късмет, материално благополучие, разбирателство и прилив на положителна енергия в живота както на притежателя си, така и на неговото обкръжение.

Кабала код и символика

Код Щастие: Когато ни трябва подкрепа, за да изберем щастието

Намирам сили да ограничавам егоистичните си стремежи. Това Име насърчава признателността и оптимизма, за да открия и прозра истинското удовлетворение и блаженство в живота си. 

Всеки от нас добре познава предупреждението „Внимавай какво си пожелаваш!“. Твърде често бъркаме мимолетното удоволствие с истинското щастие, тъй като капаните на материалния свят са изключително съблазнителни. Удоволствието обичайно е продиктувано от желания на егото, докато щастието е обвързано с копнежите на душата.

Код Абсолютна увереност: Какво да правим, когато в нас се промъкне съмнение

Увереност. Сигурност. Доверие. Всички те изпълват сърцето ми, докосвайки се до това Име. Това Име укрепва вярата ми във Вселенската справедливост и засилва чувството за сигурност, че вървя в правилна посока. 

Неувереността, съмненията и страха се зараждат в съзнанието ни в моменти на трудност. Когато скептичното „Ще повярвам, когато го видя!“ бъде заменено с „Ще го видя, когато повярвам!“, едва тогава бихме познали истинското чувство на сигурност.

Код Против стрес и негативна енергия: Да освободим напрежението

Пречистващата Светлина разпръсква тъмните сили и обезврежда негативните влияния, скрити наоколо и особено онези, скрити в мен. Балансът и позитивната енергия захранват моята същност и заобикалящия ме свят. 

Според Кабала всички имаме духовно енергийно поле, което се простира на малко повече от седем стъпки от телата ни. Въпреки че не можем да видим това поле, то е толкова истинско, колкото невидимите атоми във въздуха, и толкова неоспоримо и влиятелно, колкото притегателната сила на гравитацията. Когато това поле е заредено с отрицателна или стресираща енергия от външни фактори като негативни хора и места, ние страдаме от тъга, стрес, враждебност, страх и несигурност. Или просто се чувстваме нещастни.

Това Име балансира енергията, която обгръща тялото ни, насърчава спокойствието и душевния мир, редуцира емоционалния стрес и неутрализира всички отрицателни сили и енергии.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram