Архангел Уриел - носителят на "Божията Светлина"

G140
В наличност
2600.00 BGN

Архангел Уриел - носителят на "Божията Светлина"

Безплатна доставка за България

Материал

злато 14К, рубин

Описание

Красиво изработен старинен ключ, символ на късмета, благоденствието и успеха. Върху ключа е изписано името на Архангел Уриел – носителят на Божията Светлина. Енергията му озарява и подсилва всички аспекти на живота и работата ни, стимулира самоусъвършенстването, намирането на сродна душа и укрепването на връзката. В ключа присъстват 5-те метала, код на светлината и красиво инкрустиран рубин.

Кабала код и символика

Небесен чин: Серафим
Небесна титла: Ангел на спасението
Мисия: Оказване на помощ

За архангел Уриел се говори от много отдавна в историята, името Уриел означава “Божествената Светлина” или огънят Божии. Съществува представата, че именно той е дал кабалистичните знания на хората - ключа към мистичното тълкуване на Писанието. Архангел Уриел е Светлината на Хармонията. Във всеки конфликт ще внесе лекота и ще разсее напрежението, ще ви облее със светлина и любов. Мисията и ролята му са добре описани в книгата "Откровение" – той е представен като регент на Слънцето. Уриел е духът на спасението и мира, просветител на помрачените. Той е нежен, но силен, винаги идва на помощ, дарява мир и спокойствие на нуждаещите се. Премахва болките и травмите от миналото. Помага на хората, които не умеят да дават или получават. Негова мисия е да ви помогне да постигнете стабилност и да се освободите от напрежението. Ако сте открити към неговата помощ, той ще бъде до вас на мига. Той е могъщ да ви организира и мотивира. Познава миналото и бъдещето и е готов да ви помогне да извлечете максималното от всяка възможност. Ако се обърнете към Бог, Уриел, като всеки архангел, ще долети със скоростта на светлината от всяко място на вселената. Именно поради това той няма ограничението да бъде на много места едновременно. Неговата отговорност е да ви помогне да бъдете най-добрата версия на себе си, за да сте блестящ във всяко нещо, което се наемате да вършите. Призовавайте Архангел Уриел , когато чувствате, че сте останали без вдъхновение, без идеи, че сте загубили Божията Светлина в своя живот.

Цвят: Индиго и оловносиньо
Основна задача: Интуиция и мъдрост; емоционалната интелигентност на човека
Сетиво: шестото чувство
Аромат: зюмбюл, теменуга, здравец

Рубинът влияе върху страстта, спомага за добро кръвообръщение и плодовитост. Триъгълникът е символ на хармония, баланс и силата на обединението: мъжът, жената и градивната енергия.

Код

Светлина. Да върнеш изгубените искри Светлина. Искрите на Светлината изгарят всичко деструктивно в живота ми. Тяхната жизнена сила изключва негативното и аз се изпълвам с Божествена енергия. Живота сияе с всеки нов ден, когато милиони свещени искри се връщат в душата ми.

Код срещу уроки: Способността ми да въздействам на другите с лошо око се свежда до нула. Щит от положителна енергия ме обгражда и ме пази от недоброжелателни и завистливи погледи, както и от лошите намерения на другите хора.

Код за материален успех: Признавам, че Светлината на Твореца е истинският източник на просперитета и материалното благополучие. Чрез това Име призовавам силата и благосъстоянието, и моля Твореца да ми помогне да запазя онова, което притежавам, когато изобилието дойде в живота ми.

Силата на 5-те метала

Според Кабала, всеки един от 5-те метала носи определена сила – за здраве, любов, успех, защита на семейството. Потенциалът им се усвоява благодарение на автентичността на цялостния процес на обработване, описан още в „Книга на Творението” („Сефер Йецира”).

Злато - жизненост, безкрайна енергия за успех, щастие и богатство.
Сребро - одухотвореност, дом, деца, семеен уют, мир и спокойствие.
Мед - артистичност, хармония и любов, привлича сродните души.
Калай - общуване, разбирателство, смелост за нови начинания.
Олово - авторитет, власт, баланс и самоусъвършенстване.

Грижа и внимание

Още от категорията

Последвай ни в Instagram